Produsenter 
Browse by Manufacturer

Kontakt oss

E-post

For å gjøre det enklere for oss å hjelpe deg, er det fint om du har kundenummer og helst referansenummer, ordrenummer eller fakturanummer klart når du kontakter oss. Hvis du sender oss e-post, er det flott om du inkluderer denne infoen!

E-post: post@norsksengesenter.no

Telefon/faks

 • Norsk Sengesenter as:
  • Telefon: 22 11 00 30
  • Telefaks: 22 20 42 64

Besøksadresse

Norsk Sengesenter AS
Christian Krohgs gate 28
0186 Oslo

Åpningstider

Mandag-Torsdag
Fredag
Lørdag
    10:00 - 18:00
10:00 - 17:00
10:00 - 16:00

Finn butikken på kartet.


Angrefrist


Informasjon om angrerett.

Hvis du angrer på et kjøp hos oss, er det angrerettloven som gjelder. Iht. angrerettloven har du noen plikter og oppgaver. Disse finner du i avsnittene nedenfor. Vi ønsker at transaksjonene rundt dette skal være så enkle som mulig for alle parter innenfor lovens bestemmelser. Det blir derfor sendt ut informasjon om angrerettloven via e-post ved hvert kjøp som foretas hos oss. Så sant innpakningen ikke tar skade eller blir forringet på noen måte (fremstår som ny), vil ikke åpning innebære avskåring i angreretten. Dersom varen er tatt i bruk, som din egen, kan ikke angreretten gjøres gjeldende.

Under finner du noen viktige utdrag fra angrerettloven:

 • Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Angreretten kan derfor ikke benyttes av firmaer eller andre som har handlet som ledd i næringsvirksomhet.(jf Angrerettloven § 6, punkt e)
 • Angreretten gjelder ikke dersom varen ikke kan leveres tilbake i tilnærmet samme stand og mengde, og beskadigelse eller forringelse skyldes uaktsomhet eller manglende omsorg fra forbrukerens side. (jf. Angrerettloven § 12 punkt a)
 • Angreretten kan ikke gjøres gjeldende for lyd- eller bildeopptak eller datamaskinprogram der forbrukeren har brutt forseglingen.(jf. Angrerettloven § 12 siste ledd)
 • Returkostnadene bæres av forbrukeren (jf. Angrerettloven § 15 første ledd).
 • Angreretten gjelder ikke for puter, dyner, sengetøy, madrasser og overmadrasser når forseglingen på det fysiske produktet er brutt.

Dersom du ikke henter pakken og forholder deg ellers helt passiv, vil dette ikke gi oss noen indikasjoner om hvorfor pakken ikke er hentet. Du vil da ikke ha oppfylt kravene som stilles til deg i henhold til Angrerettloven §11 og §13, og mister således retten til å gå fra avtalen. Du vil da bli belastet med frakt kostnader tur retur og et gebyr pålydende kr 250,- til Norsk Sengesenterfor behandling av saken.

Før ordren er pakket/sendt

Ring til vår salgsavdeling på 22 11 00 30 og be om at hele ordren slettes eller send oss en email hvor du gir beskjed om at du ønsker å kanselere kjøpet. Dersom en av disse instanser bekrefter at ordren er slettet, da har du angret. For din egen del kan det være lurt å beholde kopi av e-post og informasjon om hvem du har pratet med i forbindelse med at du angret i minst 14 dager.


Etter at pakken er sendt eller hentet

Under er det noen eksempler på fremgangsmåter du kan benytte.
 1. Hent pakken snarest mulig. Send Norsk Sengesenter en email om at du ønsker å benytte deg av din angrerett. Du vil motta en mail som bekrefter at kjøpet / varen er innenfor kriteriene for angrerett, skriv ut denne bekreftelsen og legg den i pakken som skal retuneres. Du betaler kun returporto og ditt tilgodehavende vil bli oversendt din konto et par dager etter at vi har mottatt og behandlet "angrepakken".
 2. Logg inn på din konto og registrer din angrerett. Du vil motta en mail som bekrefter at kjøpet / varen er innenfor kriteriene for angrerett. Gå til postkontoret snarest mulig etter at du har mottatt utleveringsdokumentet, betal returporto, påse at postoperatøren fester/vedlegger utfylte angrefristskjema på en forsvarlig måte og returnerer pakken til oss.
 3. Send oss et brev som sier at du angrer ditt kjøp og legg med sjekk eller giro med korrekt returporto og få postoperatøren til å returnere varen til oss.

Disse punktene krever en aktiv handling fra deg (husk 14 dagers fristen nevnt i angrerettloven §11), på en slik måte at det ikke er noen tvil om at du benytter deg av din angrerett. Med andre ord slik at vi kan behandle saken på en rask og smertefri måte for alle parter iht. Angrerettloven. Det oppfordres til at "Angrepakken" sendes som pakkepost slik at du ved å sjekke Posten sine sider har full oversikt over hvor ditt produkt befinner seg i postens system frem til det ankommer oss.


Shopping Cart
Your cart is empty.
Search
Mailing Lists

Stort utvalg av sovesofa!

Stort utvalg av skapsenger!