Produsenter 
Browse by Manufacturer

Bodyprint 700


Nettpris: From kr 14 000,00 to kr 40 100,00

Product Options

Bredde:
Lengde:
Fasthet:

 • 3 cm komfort lag med Bodyprint® Fresh
 • 4 cm med Bodyprint® Memory trykkavlastende skum
 • 16 cm kjerne med HR50
 • unik ergonomisk 7 sonet støtte med symmetrisk og forsterket korsryggstøtte
 • Tencel dobbel jersey tekstil, SomniFresh
 • Trekk med ventilerende 3D Aerotec tekstil for optimal hygiene
 • Avtagbart og vaskbart tekstil på opp til 60 grader
 • Høyde ca 24 cm
 • Leveres i medium og fast utførelse  ! Den Ultimate innovasjonen innen sunn søvn

  En formel spesielt utviklet for å skape det optimale søvn klimaet og den perfekt komfort.

  Indikatorer som forklarer de gode funksjonene i Bodyprint ®


  fuktighetsregulering - varme kontroll - trykkavlastning - elastisitet


  Innovasjon du føler!

  Hver dag, trenger alle en fredfull søvn.

  For å føle deg avslappet må alt være rett; rommet, klima og temperatur; komforten av din madrass.


  Opplev Bodyprint® madrass serien; å sove i et friskt miljø med en personlig komfort og støtte til kroppen som aldri før.

  Bodyprint® tilbyr en madrass serie hvor ny og gammel teknologi møtes. Alle madrassene tilbyr ett lag med Bodyprint® Fresh i kombinasjon med trykkavlastende lag i Bodyprint Memory eller HR skum med progressiv komfort.


  Bodyprint® : revolusjonerende trykkavlastnings formel, og ett overlegent trykkavlastnings system, tilbyr en nøyaktig blanding av trykkavlastning og søvnkomfort som er nødvendig. Den hjelper deg til å forbedre din blod sirkulasjon og muskelavslapning for å starte dagen uthvilt.


  Bodyprint® forbedrer kroppens bevegelser mens du sover, å endre sovestilling blir enkelt, og vil ikke lengre forstyrre søvnen din. Du vil føle forskjellen!


  Med perfekt kundetilfredshet fra kunder som hevder de ikke har sovet bedre, folk elsker og sove på Bodyprint.


  The Bodyprint® Team

  Vår oppgave og lidenskap er å gjøre den beste trykkavlastende madrassen tilgjengelig for alle..

  Spesielle trykkavlastende test utstyr tillater oss og studere i detalj menneske kroppen. Det gir oss muligheten til å tilby anatomiske soner for å eliminere trykkpunkter, slik at du får den trykkavlastningen som du trenger. Den ekstra myke skulder sonen og korsryggstøtten korrigerer ryggsøylen for en optimal trykkavlasting for enhver kroppsform..


  Bodyprint® på innsiden

  Bodyprint®: førsteklasses trykkavlastning

  Evnen til å fjerne trykkpunkter.

  Bodyprint® skummet tilbyr en ideel trykkavlastning. Celle strukturen er åpen og homogen. Dette resulterer i perfekte resultater i trykkfordelings tester, spesielt i forhold til andre visco eller HR skum alternativer..  Bodyprint : ideell varme kontroll

  Evnen til å kontrollere varmen.

  Ventilasjons kapasiteten til et skum er alltid vurdert på hvor godt kroppsvarmen er tatt opp og avgitt.

  Bodyprint® skummet tilbyr en åpen cellestruktur. Det absorberer betydelig mindre varme enn andre skumtyper, og distribuerer varmen jevnere over hele madrass kjernen. På denne måten skaper man ett friskere sovemiljø, som igjen resulterer i en mer komfortabel søvn.
  Bodyprint®: beste fuktighetsregulering

  Evnen til å regulere sovemiljøet.

  Bodyprint® skummet er ett ekstremt åpene celler og vanntiltrekkende på samme tid; det kan absorbere neste 4 ganger mer fuktighet enn konvensjonelt skum. På denne måten hindrer det fukt ansamling og garanterer en en tørrhet i madrass kjernen. Luftpermeabiliteten, hvor mye luft som slipper gjennom, er betydelig høyere enn med alternative materialer.  Bodyprint®: høy elastisitet

  Elastisitet:. Indikator på kvaliteten av skummet

  Bodyprint® skummet har en bedre motstandsdyktighet enn det andre skum typer. Den åpne cellestrukturen har en utmerket stabilitet for en stabil sovekmfort. Selv med hardere/tyngre bruk, er det ingen celler som sprekker, noe som gjør Bodyprint til ett ekstremt holdbart kvalitets produkt..  Bodyprint® På utsiden

  Bodyprint®: Den ultimate innovasjonen innen sunn søvn!

  Den unike Bodyprint® kjernen trenger ett spesial trekk for å garantere at du kan dra full nytte av alle funksjonene som madrasskjernen gir deg. Dette er grunnen til at Bodyprint® trekket ikke er vattert og anti allergisk. Trekket er avtagbart og vaskbart på maks 60 ° C.


  På toppsiden av trekket er det ett veldig elastisk dobbel jersey med en overflate av Tencel kvalitet; på sidene det meget ventilerende 3D Aerotex tekstilet for optimal hygiene. Tekstile er behandlet med Somni-Fresh® behandling; ideell fuktighetskontroll av tekstilet.

  Bodyprint® tekstilet: en turbo i fuktighetsabsorbering

  Tencel lyocell er ett naturlig fiber laget av cellulose utvunnet fra tre. Den har en unik fibril struktur. Fibriller ( ekstremt små hår ) er de minste komponentene som utgjør fibret. Submikroskopiske kanaler mellom den enkelte fribriller, regulerer absorbering og frigjøring av fuktigheten. Disse små fibrillene sikrer optimal transport av fuktigheten ut av madrassen.


  Bodyprint® tekstilet: miljøvennlig

  Lyocell er produsert ved hjelp av avanserte spinning prosesser med minimal innvirkning på miljøet, og økonomisk bruk av energi og vann. Det er miljøvennlig fordi produketer laget av Lyocell kan resirkuleres og Lyocell er biologisk nedbrytbart fordi det er ett cellulose fiber.


  Bodyprint® trekket: helt naturlig hygiene

  Bakterier har ikke en sjanse med Tencel. Den perfekte fuktighetskontrollen gjør at det er redusert bakterievekst. Fuktigheten blir straks transportert inn i den indre delen av fibret. Således er det ingen fuktighet som kan opprettholde bateriell vekst som kan dannes på fibret. I syntetiske fibre, kan antall bakterier økes med intill 2000 ganger verdien målt med Tencel.


  Bodyprint® tekstilet: god stretch som gir høy komfort

  Bodyprint® tekstilet er veldig elastisk og en perfekt match til Bodyprint® kjerner med anatomiske utskjæringer. Det er ett komplement til de komfortable kjernene og vil sikre en avslappende søvn. På grunn av den glatte struktren av Tencel fibret, er tekstilet silkeaktiv og forsiktig mot huden, som gir en myk følelse.


  Somni -Fresh® : ideell fuktighetskontroll

  Somni-Fresh® er en spesiell behandling av dobbel jersey tekstil

  som gir en forbedret fukttransport.


  God transport av fuktigheten gir bedre fordeling av fuktigheten på overflaten og inne i tekstilet. I kominasjon med Tencel fibrene, med sin utmerkede kapasitet til å lagre fuktighet, vil fordampnings ytelsen til tekstilet øke og det tørker mye raskere. Dette er en fordel for hygeniske grunner, tørkeprossessen øker og det oppstår en behagelig kjølig effekt.  I kombinasjon med Bodyprint® Fresh komfort, Somni-Fresh® Tilbyr Bodyprint den ideelle fuktighetskontroll og en sval søvn sensasjon!


  Bodyprint® tekstilet: Ventilasjon forsikret!

  Optimal ventilasjon av madrassen er sikret takket være det 3D Aerotex tekstilet som brukes på siden av madrassen.

  Dette tekniske stoffet fremmer luftstrøm i og rundt madrass kjernen ved hver kroppsbevegelse. Luftstrømmen ventilerer madrassen og hjelper og holde madrassen tørr. 3D Aerotec teknikken fremmer et sunt sovemiljø.


  Bodyprint® puten

  Bodyprint® puten er utformet for å styrke Bodyprint opplevelsen

  Bodyprint® putene tilpasses perfekt til nakke og hode.

  De er myke og behagelige og tilbyr den støtte som trengs.

  Den spesielle utformingen av puten er helt på linje med den ekstra myke skuldersonen på madrassen.


  Bodyprint® puten er tilgjengelig i forskjellige versjoner:


  Bodyprint® Fresh : Small / Medium / Large


  Bodyprint® Memory puter: Small / Medium / Large

  Bodyprint® putene er i samme utførelse som Bodyprint® Tencel tekstilet, inkludert Somni-Fresh® behandling. Ideell fuktighetskontroll og total naturlig hygiene!

 • Product Reviews

  (0 Ratings, 0 Reviews)
  Shopping Cart
  Your cart is empty.
  Search
  Mailing Lists

  Stort utvalg av sovesofa!

  Stort utvalg av skapsenger!