Produsenter 
Browse by Manufacturer

Original Justerbar 90x200 inkl Harmony Vent


Nettpris: kr 16 480,00

Product Options

Fasthet:
Farge:

Original - Regulerbar seng 90x200 cm

Du kan regne med god komfort også i Hildings enkleste regulerbare modell. Uansett om du vil ha den som den er, eller plassert i en sengeramme så er den et triveligt innslag i hvilket som helst soverom. I en regulerbar seng kommer du lett opp på morgenen, og den er perfekt nr du vil lese eller se på TV i sengen. Med Hildings Slowstart og Slowstop-teknikk rører de bevegelige delene seg med myke bevegelser som beholder din liggekomfort.

Den MLB-konstruksjon som gir sengen en jevn komfort over hele liggeflaten. Sammen med det behagelige pocketsystemet får du en jevn trykkavlastning som retter seg etter din kropp. Hilding Original grr en komfort som tåler og sammenlignes med dyrere sengar.

Hildings tekstilene oppfyller kriteriene fer ÖKO-Tex certifiering, hvilket betyr at de er frie fra skadlige kjemikalier.  Ettersom ulykken lett kan være framme så har de også branntestet for din sikkerhets skyld.

Tillbehør
Til og med innstegsmodellene hos Hildings Originalserie kan skille seg ut med riktig tilbehør. Se hva rett farge, mønster og material kan gjøre med din innredning.

MadrassMLB
FjærinnleggPocketfjädring (13 cm)
Merkinger: Svanen / ÖKO-Tex
Fasthetsgrader: Medium / Fast
Farger: T0 fargalternativ
Garanti: 15 års garanti på fjær og ramme / 5 års garanti på motordelen
Övrigt: 4-delt bunnplate / Trådløs håndkontroll / Svenskprodusert / vaskbare tekstiler (skumtvask)

Product Reviews

(0 Ratings, 0 Reviews)
Shopping Cart
Your cart is empty.
Search
Mailing Lists

Stort utvalg av sovesofa!

Stort utvalg av skapsenger!