Produsenter 
Browse by Manufacturer

Family Plus 90x200 med Harmony softex overmadrass og ben


Nettpris: kr 11 680,00

Product Options

Fasthet:
Farge:

Family Plus 90x200 cm

Tanken med Hildings Family Plus-serie er å gi deg de beste forutsetningene til å virekeliggjøre dine soveromsdrømmer.. Dette gjøres første og fremst med og gi deg en god natts søvn. Serien byr på det største komfort dybden for den som er ute etter en Hilding seng, mye takket være den gedigne MLB-konstruktionen som suppleres med høye 8-varvs pocketfjærer. Resultatet blir sovekomfort som er vanskelig og måle seg mot.

Det vi i Norsk Sengesenter liker med Hilding er at de forstår at en seng skal være pen, slitesterk og ett sikkert møbel. Tekstilene er branntestede og garantert frie for skadelige emner. Og at sengen dessuten er anbefalt av av Astma- og Allergiforbundet ser vi på som ett stort pluss.

Ettersom sengen skal passe inn i et hjem så har du muligheten til å velge mellom 5 fine farger som lett smelter inn med din nåværende innredning. Tekstilet er vevd på en varp av polyester og har innslag av både chenillegarn og tofargat effektgarn, for en varm og hjemmetrivelig look.

 

Tilbehør

Hildings egne bidrag består av gavler og madrassbeskyttere finner du også hos oss. Vi hjelper deg gjerne med og skape det perkekte sovemiljø for deg og din familie..

MadrassMLB
Fjærer: Pocketfjæring (18 cm) / Aktive soner
Merkninger: Svanen / ÖKO-Tex / Svalan (med Overmadrassen Aktsam + minst 18 cm høye ben)
Fasthetsgrader: Medium / Fast
Farger: 5 fargealternativer
Garanti: 15 års garanti på fjær og ramme brudd
Øvrig: Svenskprodusert /

Product Reviews

(0 Ratings, 0 Reviews)
Shopping Cart
Your cart is empty.
Search
Mailing Lists

Stort utvalg av sovesofa!

Stort utvalg av skapsenger!